Franchise bijeenkomst Safety-atwork geslaagd

Datum: maart 19, 2015

Op dinsdag 17 maart jl. organiseerde de franchiseformule Safety-atwork een succesvolle franchise bijeenkomst op het hoofdkantoor in Krimpen aan de IJssel. Voor geïnteresseerden de ideale gelegenheid om geïnformeerd te worden over de ins & outs van ondernemen met de Safety-atwork formule. Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen.

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Formule-eigenaar Ad Kalkman ontving de deelnemers in de showroom in Krimpen aan de IJssel. Hij kon rekenen op een goede opkomst. De aanwezige kandidaten werden middels een presentatie geïnformeerd over de Safety-atwork formule en de franchisemogelijkheden. Na de presentatie volgden een rondleiding in de showroom en een gezellige borrel als afsluiting. Deelnemers konden zich zo een compleet beeld vormen van de Safety-atwork formule. Uiteraard was er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Ad Kalkman kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. “Leuk om bij mensen de drive om te ondernemen te zien. De enthousiaste reacties van de deelnemers stemmen mij positief”, aldus Ad Kalkman. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.