Franchise bijeenkomst Budget Broodjes druk bezocht

Datum: december 2, 2014

Op dinsdag 25 november jl. organiseerde de franchiseformule Budget Broodjes in een van haar vestigingen een franchise bijeenkomst. Voor geïnteresseerden de ideale gelegenheid om geïnformeerd te worden over de ins & outs van ondernemen met de Budget Broodjes formule. Budget Broodjes maakt het lokale bedrijfsleven en particulieren blij met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes.

Formule-eigenaar Tom van Kimmenaede ontving de deelnemers in de Broodjes Broodjes vestiging in Haarlem. Hij kon rekenen op een goede opkomst. De presentatie over de formule en de franchisemogelijkheden werd door ruim 20 deelnemers bijgewoond. Na de presentatie volgden een rondleiding in de keuken en een uitleg over de werkwijze. Deelnemers konden zich zo een compleet beeld vormen van de Budget Broodjes formule. Uiteraard was er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Tom van Kimmenaede kijkt terug op een succesvolle bijeenkomst. “Leuk om bij zoveel mensen de drive om te ondernemen te zien. De enthousiaste reacties van de deelnemers stemmen mij positief”, aldus Tom van Kimmenaede. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.