Franchise als startpunt voor uw toekomst?

Datum: mei 11, 2015

Als startende ondernemer kun je er voor kiezen om een bedrijf helemaal vanaf de grond, op eigen kracht en met eigen middelen, op te bouwen. Maar heb je al wel eens gedacht aan de mogelijke voordelen van franchising? Zeker in bepaalde branches kan het starten als franchisenemer je bedrijfsgang aanzienlijk soepeler doen verlopen dan wanneer je alles zelf moet gaan uitvinden. Wil jij een eigen onderneming, maar toch de capaciteit en de voordelen benutten van een grote(re) organisatie? 

Groningen City Club organiseert in samenwerking met de Gemeente Groningen en het Servicepunt Detailhandel op dinsdagavond 9 juni a.s. een kosteloze bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden die franchise biedt.

Wij willen mensen die geïnteresseerd zijn informeren over de mogelijkheden van franchise. Tijdens de bijeenkomst komen diverse onderwerpen aan bod. Voor de avond zijn een aantal prominente partijen uit de franchisebranche uitgenodigd om te komen spreken.

Zo informeert de Nederlandse Franchise Vereniging u over het concept franchise, het ontstaan van franchise en behandelt zij enkele juridische aspecten. Daarnaast komen ook financiële aspecten aan bod, wordt u bijgepraat over de actuele trends en ontwikkelingen en vele andere relevante zaken. FranchiseFormules.NL legt uit waar u als startende franchisenemer op moet letten en waar u mee te maken kunt krijgen als u zich aansluit bij een formule.

Programma:

18.45 – 19.00 uur:            Ontvangst;

19.00 – 19.15 uur:            Welkom;

19.15 – 19.45 uur:            Nederlandse Franchise Vereniging;

19.45 – 20.15 uur:            FranchiseFormules.NL;

20.15 – 20.45 uur:            Ondernemerspanel;

20.45 – 20.50 uur:            Afronding;

20.50 – 21.30 uur:            Hapje en drankje.


Deze bijeenkomst vindt plaats in het Paleis, Boterdiep 11 te Groningen.

U kunt zich voor deze kosteloze bijeenkomst aanmelden via www.servicepuntdetailhandelgroningen.nl/franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.