Fortune onthult twee nieuwe koffieautomaten uit de Passio-lijn

Datum: oktober 12, 2015

Maandag 5 oktober j.l. heeft Ton van der Tang (inzet), algemeen directeur Fortune Coffee twee nieuwe automaten uit de eigen Passio-lijn onthult. De Passio XL en de Passio F. De Passio XL is een bestaande koffieautomaat uit de kleurrijke Passio-lijn van Fortune. Deze automaat is in nieuwe huisstijl geproduceerd en is vanaf heden in nieuwTon van der Tang, algemeen directeur Fortune Coffee, heeft twee nieuwe automaten uit de eigen Passio-lijn onthult. De Passio XL en de Passio F. Bron: FranchiseFormules.NL design te bestellen. De Passio XL valt op door zijn unieke design. Hij is energiezuinig door de geïsoleerde boiler, LED verlichting en ecostand. Een optimale keuze voor bedrijven met ideaal gebruiksgemak via het full colour TFT touchscreen.

De Passio F is geheel nieuw in de Passio-lijn van Fortune. De Passio F staat voor freshbrew; freshbrewkoffie van verse bonenkwaliteit met een echte crémelaag. Deze crémelaag komt door het unieke CoEx brewer systeem. Op het grote full colour touchscreen kiest u eenvoudig uw favoriete koffie. Het is de eerste Passio freshbrew automaat die geheel in eigen huisstijl of eigentijdse kleuren te bestellen is. De Passio F is daarnaast zeer eenvoudig te reinigen en is uit te breiden met diverse opties.

De Passio XL en Passio F zijn vanaf nu te bestellen bij Fortune Coffee en vanaf begin 2016 in de webshop.

Franchisenemer worden bij fortune coffee? Lees hier meer over de mogelijkheden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.