Formule Steak ’n Shake investeert in Europa

Datum: januari 27, 2014

De geschiedenis van de formule van Steak ’n Shake gaat al 80 jaar terug. Met haar kernwaarden, authenticiteit en kwaliteit heeft zij zich gevestigd in de top van kwalitatief hoogwaardige food formules. “steak” staat voor STEAKBURGER. “Shake” staat voor handgemaakte MILKSHAKES. De formule onderscheidt zich door verse producten welke in het zicht van de klant worden bereid. Biologisch speelt een belangrijke rol bij de keuze van de ingrediënten.

Franchise Directeur Shane Norman ziet voor Steak ’n Shake een grote toekomst in Europa. “Samen met Azië is Europa onze groeimarkt. De huidige eigenaren hebben gezien dat voor de internationale markt het concept enigszins moet worden aangepast. We doen dat echter met behoud van onze kernwaarden en focus op de klant”. Met de drive die kenmerkend is voor de Amerikaanse manier van zaken doen vervolgt Shane; “We zijn klaar voor groei. Er is een zelfstandige organisatie in Europa opgezet. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Monaco en wij hebben inkoop, logistiek en begeleiding van onze franchisenemers geregeld”.Formule Steak 'n Shake zoekt Master-franchisenemer voor Nederland. Single en multiple unit franchisenemers ook welkom.

“Franchise Match is gespecialiseerd in food en heeft een internationale oriëntatie”. Laat Shane Norman weten. De kwaliteit van het door hen geproduceerde communicatiemateriaal, marktkennis en het belang dat zij hechten aan de bedrijfscultuur geeft veel vertrouwen.” De zoektocht moet leiden tot een master franchisenemer voor Nederland maar single en multiple unit franchisenemers zijn ook welkom.”

Voor Franchise Match geldt dat Steak ’n Shake het, toch al stevige internationale portfolio van buitenlandse formules van Franchise Match verstevigd. Bedrijven als Caremark, Water Babies, Sanondaf, backWERK en burgerme zijn andere formules die zich door haar laten ondersteunen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.