Formule Spare Rib Express heeft nog genoeg ruimte om te groeien

Datum: november 13, 2018

Op dit moment heeft Spare Rib Express 52 bezorgrestaurants. Dit betekend dat wij als formule nog steeds marktleider zijn in het gespecialiseerde vlees, kip – en vis segement, aldus commercieel manager David Pinedo.

In ons recent opgestelde ‘witte-vlekkenplan’ definieren wij nog minimaal 26 gebieden van ca. 100.000 inwoners.

Binnen deze gebieden zijn er diverse formuleconcepten toepasbaar. In één gebied kan er ruimte zijn voor zowel een‘Spare Rib Express Takeout & Delivery locatie’ als voor een ‘To Go locatie.’ Uiteraard is dit wel afhankelijk van het gebied zelf.

Hiernaast faciliteren wij ook een lunch & cateringconcept dat in een later stadium geimplementeerd kan worden. De verschillende formuleconcepten en uitbreidingsmogelijkheden binnen de formule bieden perspectief en extra groeimogelijkheden op de langere termijn.

De franchiseformule is hard op zoek naar nieuwe franchisenemers en probeert hen onder andere door middel van een omzetgarantie meer zekerheid te bieden. Dit doen zij op basis van de alom bekende populariteit van maaltijdbezorging in het algemeen, de verwachte groei in het bezorgsegment (aldus het FSIN) en de bovengemiddelde omzetgroei van Spare Rib Express als formule. Daarnaast zijn wij ervanovertuigt dat een franchisenemer pas succesvol is als deze goed in zijn levensonderhoud kan voorzien. De belangrijkste reclame voor ons concept moet uiteindelijk komen van tevreden franchisenemers, aldus Pinedo.

Er staan dit jaar nog diverse nieuwe locaties gepland, waaronder Oosterhout, Oisterwijk en Oud-Beijerland.

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.