Formule en online marktplaats Koopplein bestaat 10 jaar

Datum: oktober 6, 2015

Deze maand is het precies 10 jaar geleden dat de formule Koopplein de eerste lokale digitale marktplaats startte op Texel. Oprichter Peter Dral vond Marktplaats destijds wel een mooi initiatief, maar hij vroeg zich af: kopen en verkopen consumenten hun spullen niet liever dichtbij huis? Texel werd de eerste gemeente met een eigen online Koopplein. Het werd een doorslaand succes en in 2007 werd het concept uitgerold als franchiseformule in de rest van Nederland. 

Inmiddels heeft Koopplein.nl online vestigingen in meer dan 100 gemeenten! in 2014 werden ze uitgeroepen tot besteDe formule Koopplein wordt geleid door directeuren-eigenaren Henk Meijer (op foto rechts) en Kees-Jaap van der Kooi.  Bron: FranchiseFormules.NL online marktplaats van Nederland. Deze zomer was de website te vinden in de Top 100 van Alexa.com. Het bedrijf wordt geleid door directeuren-eigenaren Henk Meijer (op foto rechts) en Kees-Jaap van der Kooi. 

Ook aansluiten bij Koopplein als franchisenemer? Vraag via bijgaand aanvraagformulier informatie aan.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.