Formule Doppio Espresso op Amsterdam Coffee Festival

Datum: maart 14, 2016

Over 2 weken is het zover; het Amsterdam Coffee Festival gaat van start. En vol trots laat de snelgroeiende franchiseformule Doppio Espresso weten dat zij erbij zijn. 

In navolging van het succes van The London Coffee Festival, brengt organisator Allegra Events het podium voor koffie naar Nederland. In Londen is het al jaren een populair evenement waar iedereen die van koffie houdt of werkzaam is in de koffiewereld elkaar vindt. Ook in Nederland heeft de koffiecultuur zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en hebben moderne koffiebars zoals Doppio Espresso een vaste plek in de dagelijkse routine van veel Nederlanders gekregen.

Tijdens hét evenement voor professionals en koffieliefhebbers zal Doppio Espresso bezoekers verblijden met heerlijke koffie. “In 2007 zijn we begonnen om onze passie voor koffie en ambacht over te brengen op onze gasten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot belangrijke speler op de koffiemarkt. Bij ons is koffie niet zomaar een koffie, het is een voortdurende reis naar perfectie. Samen met onze koffiepartners zoeken we over de hele wereld naar steeds mooiere, complexere koffie. Met trots willen we de bezoekers dan ook kennis laten maken met onze Classic Espresso en bijzondere single origins en onze passie delen.”

Maar er meer voor nodig dan alleen goede koffie om gasten te verrassen. Bij Doppio Espresso draait het om de beleving van de gast. In alles wat ze doen staat de gast centraal; elke kop koffie, elke kop thee, elk broodje wordt speciaal voor hun gast gemaakt. Ze willen hun gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving, door ze te verrassen met echte, verse producten en te verblijden met oprechte gastvrijheid. Tijdens het festival komen zij ook graag in contact met jou om te praten over de mogelijkheden van franchising bij Doppio Espresso. Dus ben je geïnteresseerd om franchisenemer bij Doppio Espresso te worden, bezoek dan hun stand G17 op het ACF en ervaar de Doppio beleving.

Voor alle gepassioneerde koffieliefhebbers: het Amsterdam Coffee Festival vindt 18, 19 en 20 maart plaats in de Westergasfabriek, te Amsterdam. Informatie over het evenement en kaartverkoop vind je op: www.amsterdamcoffeefestival.com 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.