Formule burgerme succesvol in Leiderdorp

Datum: juni 11, 2014

Burgerme is een unieke formule in de delivery. Zij combineert als eerste internationale formule hamburgers met delivery. Via een uitgekiend productiesysteem weet zij hoogwaardige kwaliteit te combineren met een gegarandeerde, snelle bezorgdienst.

De franchisegever heeft zich tot doel gesteld om met de vestiging in Leiderdorp te bewijzen dat er sprake is van een rendabele exploitatie alvorens de formule verder uit te rollen. Acht maanden na de start van deze pilot is al duidelijk dat daar sprake van is. Drie belangrijke indicatoren spelen hierbij een grote rol. Vanzelfsprekend zijn dat omzet en rendement. Minimaal net zo belangrijk is dat in minder dan acht maanden burgerme in Leiderdorp een leidende positie heeft op thuisbezorgd.nl, de belangrijkste bezorgsite in Nederland. Met deze score laat burgerme gerenommeerde formules achter zich. Tim Meijers vertelt desgevraagd; ‘Van alle kanten werd er aan mij gevraagd waarom ik in deze fase beperkt wilde groeien. Ik had al een uitzondering gemaakt met de vestiging in Apeldoorn en ben in gesprek met diverse kandidaat franchisenemers. Ik wilde echter vooral voldoende bewijslast hebben. Nu zowel Leiderdorp als Apeldoorn succesvol zijn vind ik dat daar nu sprake van is’.Franchisenemer worden bij burgerme? Bron: FranchiseFormules.NL

Informeel werd er al gezocht naar ondernemers en worden er ook al gesprekken gevoerd. Er staan veel activiteiten op stapel. Dit begint met een open dag op dinsdag 1 juli in de vestiging in Leiderdorp. Geïnteresseerden krijgen naast een presentatie, een rondleiding en kunnen de producten zelf proberen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om direct met de franchisegever van gedachten te wisselen. Opgave voor deelname kan via de formulepresentatie van burgerme op deze website.

“De investering in een burgerme vestiging is zeker niet lager dan bij andere formules. Het rendement en de startomzetten zijn in de pilotvestigingen echter bewezen hoger.” Zo laat een vertegenwoordiger van ‘ Franchise Match’ weten. Zij begeleiden burgerme bij hun internationale expansie in Europa. Verder verzorgen zij na de succesvolle zoektocht naar de Master Franchisenemer ook de werving en selectie van de franchisenemers in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.