Foodmaster onderneemster verkozen tot Rabo Starter van het Kwartaal

Datum: mei 28, 2018

“Van mijn spaargeld een huis kopen of een eigen onderneming starten: ik volgde mijn hart..”

Donderdag 24 mei j.l. pitchte Loes Helling, onderneemster van Foodmaster Boskoop, voor de Rabo Starter van het Kwartaal (regio Gouwestreek). Rabobank probeert op deze manier ondernemers te helpen met een vliegende start. Voor deze kersverse Foodmaster onderneemster een extra primeur: zij is de eerste Rabo Starter van het Kwartaal in deze regio!

Een aantal weken terug nam Rabobank contact op met Loes Helling. De bank was zo enthousiast over Loes haar ondernemersplan, dat zij zich afvroeg of de onderneemster zich wilde inschrijven voor de Rabo Starter van het Kwartaal. Loes was vereerd en wilde natuurlijk meedoen, “maar dan ga ik wel winnen!”.

Zo gezegd, zo gedaan. Op donderdag 24 mei rende zij uit haar werk vandaan naar de locatie waar zij haar pitch moest houden. Nog in Foodmasterkleding en al, want ja, dat is Loes. Ook tijdens het juryberaad zat zij op hete kolen: ze moest toch echt wel weer snel naar de zaak terug, want het zou tijdens het avondeten (“de spits”) weer druk worden.

Tijdens haar pitch vertelde de Starter dat zij werken in de cafetaria met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Ik ben geboren met een frituurmandje in mijn hand. Mijn familie grapt wel eens dat mijn eerste eten een frietje was”, vertelt Loes. “En toen kwam ik voor de keuze om van al mijn gespaarde geld een huis te kopen, of een eigen onderneming te starten. Ik ben toen op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een onderneming, want als je iets doet, moet je het goed doen. Deze locatie vond ik, dus ging ik mijn hart achterna en opende ik mijn eigen Foodmaster vestiging.”

Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook: het is snel, gemakkelijk en lekker! De nieuwe vestiging in Boskoop gaat open van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00u tot 20:30u en op zondag van 14:00u tot 20:30u.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.