FloatCenter opent in Amsterdam

Datum: mei 6, 2014

Op vrijdag 9 mei is de feestelijke opening van FloatCenter aan de Nieuwe Kerkstraat 5k in Amsterdam. Tijdens deze dag is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het grootste FloatCenter in Nederland. De vestiging biedt maar liefst 6 FloatRooms, 3 massageruimten en een Spa Capsule. Voordelig kennismaken met floaten kan met de openingactie die loopt t/m 9 mei 2014. FloatCenter Amsterdam is de derde vestiging van de keten met landelijke ambitie. Vanaf maandag 12 mei is FloatCenter Amsterdam officieel open voor floatsessies.

Wat is floaten?

Floaten komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatcabine of floatroom. Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken. Tijdens het floaten worden deFloatCenter opent in Amsterdam. Bron: FranchiseFormules.NL prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. De effecten van floaten zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht en tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting (zowel fysiek als mentaal).

Doelgroep

FloatCenter kent dan ook een brede doelgroep: van mensen die puur voor algemene ontspanning komen, (top)sporters die zich op een belangrijke wedstrijd voorbereiden (of juist daarvan willen herstellen), zakenmensen die weinig tijd voor ontspanning hebben maar wel continu op topniveau moeten presteren tot mensen die stress, slaapproblemen, reuma of een spierziekte hebben.

FloatCenter

FloatCenter startte in 2007 in Den Haag. FloatCenter maakte als eerste in Nederland gebruik van de Ocean FloatRoom. Deze FloatRoom heeft een mooi design en biedt vele voordelen ten opzichte van de meer claustrofobische floattanks. Afhankelijk van de locatie biedt FloatCenter naast het floaten aanvullende behandelingen voor een optimale ontspan- / hersteldag, waaronder massages en Finse sauna.

Landelijke ambitie

FloatCenter gaat voor landelijke groei en kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het unieke FloatCenter concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie. FloatCenter franchise kan als solitair center worden gerund en is daarnaast een interessante aanvulling voor gevestigde ondernemers in branches als zorg & welzijn, sport, wellness en hotellerie. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.