Flinke groei voor Rituals

Datum: augustus 14, 2012

Oprichter en CEO Raymond Cloosterman van Rituals verwacht dat de cosmeticaformule in 2012 dertig procent zal groeien. Dit zegt hij in een artikel van NUzakelijk. Na een moeizame beginfase is de formule Nederland haast ontgroeid. Momenteel zijn er 700 mensen werkzaam. De keten is in dertien landen actief en behaalde vorig jaar een omzet van 140 miljoen euro.

De verwachte groei voor dit jaar is niet alleen te danken aan autonome groei, ook het openen van nieuwe winkels draagt hier aan bij. Naar verwachting komen er 50 vestigingen bij en stijgt het totaal naar 250. Rituals is ook voornemens de eerste schreden in Amerika te zetten.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_14_augustus_2012.htm#rituals_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.