FlexFirst verwelkomt nieuwe franchisenemer

Datum: januari 10, 2020

FlexFirst gaat het nieuwe decennium sterk van start met de komst van nieuwe Franchisenemer Corry van de Craats. Vanuit haar kantoor in Duiven gaat ze aan de slag voor alle personeelsvraagstukken in de regio Arnhem – Nijmegen. Daarnaast is ze landelijk actief met haar specialisatie in de facilitaire branche. Met de komst van Corry bouwt FlexFirst in 2020 verder aan het realiseren van een landelijke dekking. 

Plaatsingsrecord

Corry van de Craats (links) schudt de hand van directeur Bart Withagen.

Met vijftien jaar werkervaring in de personeelsbemiddeling en een talent voor snel schakelen, maakt Corry een vliegende start bij FlexFirst.  Zo verbrak ze in haar eerste week direct het plaatsingsrecord binnen de franchiseorganisatie toen ze in vier minuten een match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand bracht. Deze aanpak en no-nonsense mentaliteit is kenmerkend voor Corry, die vanuit haar achtergrond in de uitzendbranche en als leidinggevende het belang van gemotiveerd personeel en heldere communicatie herkent. 

Lokaal ondernemerschap bij een sterk landelijk merk 

De afgelopen jaren groeide Corry’s behoefte naar zelfstandigheid, waardoor haar interesse in het ondernemerschap toenam. De kennismaking met de FlexFirst Franchiseformule gaf voor haar de doorslag en leidde tot het besluit deze uitdaging aan te gaan. Bij FlexFirst sluiten lokale ondernemers zich aan bij een sterk landelijk merk en krijgen ze ondersteuning vanuit een professionele Back Office. Corry vindt het essentieel dat klanten en flexkrachten op haar kunnen rekenen: “Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden”. Met de ondersteuning van FlexFirst kan zij dag en nacht voor hen klaar staan!

Team franchisenemers groeit 

FlexFirst is blij met de komst van Corry als Franchisenemer en verheugt zich op de samenwerking met wederom een professional die bewust heeft gekozen voor de Franchiseformule! Bent u benieuwd wat Corry voor u kan betekenen? Lees dan meer op: https://www.flexfirst.nl/franchisenemers/corry-van-de-craats of neem rechtstreeks contact op via cvandecraats@flexfirst.nl en 06 34 61 65 81.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.