Fit20, SNS en Vital4Skool genomineerd voor NFV Franchise Trofee

Datum: maart 19, 2019


  1. Fit20: De franchiseformule is een innovatieve fitnessmethode. Bij de formule fit20 traint men 20 minuten per week onder begeleiding van een personal trainer.
  2. SNS: Met de franchiseformule van SNS profiteert de franchisenemer met een eigen SNS Winkel maximaal van de kracht en bekendheid van SNS.
  3. Vital4Skool: is een schoolcatering formule met vers en lekker eten, die jongeren stimuleert de gezonde keuze te maken en dynamiek in de school creëert door lokaal ondernemerschap.

Vakjury

De genomineerden zullen zich presenteren aan de jury onder leiding van jury-voorzitter en voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging Boris van Ham. De criteria, waaronder het verdienmodel, de organisatie en de kwaliteit van mensen, spelen een belangrijke rol bij het vaststellen van de winnaar die op 23 mei bekend zal worden gemaakt.

NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Franchise Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Over de Nederlandse Franchise Vereniging

De Nederlandse Franchise Vereniging is dé belangenbehartiger voor franchisegevend Nederland. Onze hoofddoelstelling is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling en groei van franchising in Nederland. In 2016 werd door zo’n 800 formules met circa 31.000 franchisevestigingen en 300.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van ruim 32 miljard.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Nederlandse Franchise Vereniging.,
035 – 624 23 00 of per mail charlotte@nfv.nl I www.nfv.nl

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.