Fit20 organiseert open avond voor personal trainers in Groningen

Datum: maart 24, 2014

Wil jij van personal training een full-time job maken met een uitstekend toekomstperspectief? Altijd al graag je eigen bedrijf willen hebben, maar ook deel uitmaken van een succesvol team? Op vrijdag 2 mei a.s., van 18;00 – 19;30 uur, organiseert de formule fit20 een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om als zelfstandig personal trainer te gaan werken onder de vlag van fit20. De formuledirectie is meer specifiek op zoek naar ambitieuze, sportminded ondernemers uit Noord- en Oost-Nederland voor het openstaande franchise-aanbod in plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Hoogeveen, Meppel, Emmen en Assen. 

Tijdens de open avond ontvangen belangstellenden alle benodigde informatie over het opereren binnen dezeDe studio van fit20 in Groningen aan de Peizerweg 140d snelgroeiende formule. De bijeenkomst vindt plaats in de fit20-studio aan de Peizerweg 140d in Groningen (routebeschrijving). De franchisegever, dhr. Walter Vendel, zal persoonlijk uitleg verschaffen over alle ‘ins en outs’ van de formule. De franchisenemer uit Groningen, dhr. Ron Jobing zal aanwezig zijn om over zijn eigen ervaringen als franchisenemer bij fit20 te vertellen. Na afloop is er volop gelegenheid om de fit20-studio te bekijken en vragen te stellen. 

Deelnemen

U kunt zich aanmelden voor deelname aan de open avond door een mailtje met naam en telefoonnummer te sturen naar: info@franchiseformules.nl. Wij bellen u ter bevestiging van uw aanwezigheid. U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met de redactie van FranchiseFormules.NL en uw aanwezigheid op de open avond kenbaar maken. U kunt uw partner (of een andere introducé) eveneens opgeven en meenemen naar de bijeenkomst.  

Over fit20

De formule Fit20 zal in de komende jaren gaan groeien van zo’n 25 studio’s naar 75, waarmee volledige landelijke dekking gerealiseerd is. 

Wat zoekt fit20 in een franchiseondernemer? 

– Plezier hebben in het trainen van mensen;
– Woonachtig in stad met minimaal 50.000 inwoners;
– Affiniteit met ondernemen, netwerken en acquisitie;
– In staat zijn om 20.000 euro in te brengen;
– Leeftijd (bij voorkeur) 25 – 45 jaar;
– HBO opleiding Sportacademie/ALO of CALO en/of werkervaring als Personal Trainer is een pré. Bekijk de geavanceerde apparatuur van fit20 tijdens de open avond in Groningen op 2 mei 2014

Welke ondersteuning biedt fit20?

– Marketing en sales ondersteuning;
– Unieke fit20 formule uitstraling van de studio;
– Efficiente ICT en administratie advisering;
– Vakinhoudelijke opleiding personal training volgens de innovatieve fit20 methode;
– Financieringsaanvraag begeleiding bij de ABN-AMRO;
– Begeleiding bij Crowdfunding;
– Begeleiding met vestigingsplaatsonderzoek (VPO);
– Franchise handboek;
– fit20 website (eigen pagina) en social media;
– fit20 lifestyle products;
– Gebruik fit20 (beeld)merk en bestaand reclame drukwerk voor flyers, advertenties etc.

U vindt meer details over fit20 in de formulepresentatie op deze website.

Bezoek de stand van fit20 op franchisebeurs Onderneem 't! in Hoevelaken op 11 en 12 april 2014

Fit20 is ook aanwezig op de jaarlijkse franchisebeurs Onderneem ’t! in Hoevelaken op vrijdag 11 en zaterdag 12 april. Hier kunt u ook persoonlijk kennismaken met de mensen achter de formule. Download/print hier uw gratis entreekaarten.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.