Fit20 opent eerste vestiging Belgie in Kraainem

Datum: augustus 20, 2015

Franchiseformule fit20 heeft onlangs de eerste vestiging geopend in Kraainem België. De fit20 genaamd Brussel Quatre Bras is gevestigd aan de Mechelsesteenweg op de 11de verdieping en beschikt over 8 fitnesstoestellen op een oppervlakte van 80m².

De fit20 in Kraainem is niet toevallig gekozen maar gaat dienen als flagship store voor België. De vestiging ligt op een steenworp afstand van Brussel waar nog ruimte is voor 10 extra fit20 vestigingen waarvan er dit jaar nog 2 moeten openen.”, aldus Marc God, Master-franchisenemer van fit20 voor België. Fit20 telt in Nederland al 51 vestigingen en de ambitie voor België ligt op het openen van minstens 150 fit20 vestigingen waarvan er dit jaar 5 de deuren openen.

Voor de vestigingen die dit jaar nog openen wordt naarstig gezocht naar zowel franchisenemers als personal trainers. Het gaat hier om locaties in stedelijke gebieden met minstens 60.000 inwoners zoals Brussel, Antwerpen, Gent, Namen, Leuven, Luik en Brugge. De keuze om de franchiseformule internationaal te expanderen lag volgens CEO Walter Vendel voor de hand. “De ambitie om de Nederlandse grens over te steken is er altijd al geweest. België is niet het enige land waarop we onze pijlen richten: ook in Frankrijk, Duitsland en Qatar zullen we dit jaar nog een vestiging openen”, aldus Vendel.

Bron: De Nationale Franchisegids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.