fit20 opent 6 nieuwe vestigingen in januari 2015

Datum: januari 5, 2015

De franchiseketen van fitnessstudio’s die zich richt op de mensen die weinig tijd of weinig zin hebben om te sporten en die niet houden van omkleden en zweten, groeit tegen de marktontwikkelingen in. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Met die 6 vestigingen in Haarlem, Zaandam, Gouda, Purmerend, Leeuwarden en Amsterdam Rokin maken we in 2015 een knallende start. Er zijn nu 44 locaties open en voor februari staan de volgende 4 locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 90 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in het buitenland.”

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat.”

De sporter krijgt in zijn gewone kleding persoonlijke begeleiding op de fitnessapparatuur. De 5 tot 6 oefeningen voor de hoofdspiergroepen zijn intensief, maar worden heel gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. De temperatuur in de ruimte is 17°C, waardoor douchen en omkleden niet nodig zijn. 20 minuten later sta je weer buiten. Door defit20 is gebaseerd op High Intensity Training (HIT), dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten  ontwikkeld werd en gevalideerd is door verschillende wetenschappelijke studies. Bron: FranchiseFormules.NL hoogwaardige trainingsprikkel ben je binnen 3 maanden merkbaar en meetbaar fitter en sterker. In een eigen ontwikkelde iPad applicatie worden de trainingsresultaten bijgehouden en naar de klanten gemaild.

De missie van fit20 is heel Nederland fitter en gezonder te maken, iets wat ook steeds meer bedrijven voor hun medewerkers belangrijk vinden. Het ziekteverzuim neemt significant af en oudere werknemers zijn langer inzetbaar. Siemens, Randstad en Yokogawa merken de effecten al. Deze bedrijven kozen voor een inpandige fit20 studio, waardoor het personeel onder werktijd 1 keer per week de fit20 training doet. Door fitter personeel gaat de arbeidsproductiviteit omhoog.

 

Over fit20

fit20 is gebaseerd op High Intensity Training (HIT), dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten  ontwikkeld werd en gevalideerd is door verschillende wetenschappelijke studies. De studio’s zijn o.a. te vinden op kantoorparken, hebben goede parkeergelegenheid en stralen kwaliteit uit. Bij iedere fit20 studio vindt men dezelfde hoge kwaliteit apparatuur, een frisse mooie trainingsruimte én een toegewijde personal trainer die is opgeleid in de unieke fit20 methode. Zij geven desgewenst adviezen op het gebied van voeding en lifestyle. Klik hier voor een overzicht van de fit20 vestigingen.

Ter overname: fit20-studio Deventer

Fit20 zoekt een gedreven ondernemer /personal trainer om de bestaande studio op een mooie lokatie in Deventer (90+ leden) over te nemen. 

Bent u woonachtig in omgeving Deventer en wilt u de mogelijkheden eens bespreken? 

Neem dan contact op met: 

Franchising Etc. / FranchiseFormules.NL
Dhr. Jan-Piet Broersma
t. +31 (0)84 430 00 66
m. info@franchisingetc.com 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.