fit20 geopend in Valkenswaard

Datum: april 30, 2018

Valkenswaard krijgt een eigen fit20 studio in de stad. Op 7 mei zullen personal trainers en ondernemers Emiel en Laura Bechtold de deuren openen. fit20 is een trainingsmethode waarbij een trainingssessie slechts 20 minuten duurt en waarbij er nauwelijks getranspireerd wordt. Daardoor kan er getraind worden in normale kleding.

Eén trainingssessie per week

Tijdens de trainingssessie krijgen de spieren allerlei sterke prikkels. Dit gebeurd altijd onder leiding van een personal trainer en op afspraak. Het echte fit worden gebeurd echter voornamelijk in de herstelperiode tussen twee sessies in. Emiel Bechtold: ”Na mijn eerste fit20 training dacht ik gelijk ‘ Dat kan niet!’ Ik had jaren drie keer per week in de sportschool gestaan. Maar nu merk ik dat ik met 20 minuten trainen gewoon krachtiger ben geworden.” Laura Bechtold vertelt: “Zelf had ik niet zoveel met sporten. Ik sportte voor de gezelligheid met vriendinnen. Maar nu merk ik dat alles strakker is en dat ik sterker en fitter ben geworden. De wekelijkse training is ook een perfecte basis voor andere sporten.”

Opening Valkenswaard

Het echtpaar Bechtold is niet nieuw met de fit20 formule. Eerder al openden zij namelijk al twee vestigingen in Eindhoven. Met een vestiging in Valkenswaard keren ze terug op de plek waar ze opgroeiden. “We vinden het geweldig om in Valkenswaard te starten. We zijn hier opgegroeid en het voelt als thuiskomen! In onze twee studio’s in Eindhoven zien we leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Dat willen we ook voor mensen in Valkenswaard doen.’’

De formule

De fit20 trainingsmethoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat heeft aangetoond dat de fitheid en gezondheid al sterk kan verbeteren met elke week één intensieve trainingssessie. De reden dat sporters weinig transpireren tijdens deze trainingsmethode is dat alle bewegingen in slow motion worden uitgevoerd in een ruimte die gekoeld is op 17 graden. Dat de oefeningen zo langzaam gaan, maakt het ook geschikt voor alle leeftijden. Laura en Emiel Bechtold: “Iemand in twintig minuten helpen om een optimaal rendement te halen uit de training stimuleert ons. Zichtbare – en soms ook kleine – verbeteringen maken voor veel mensen een groot verschil. Het geeft ons een kick als een klant na twee maanden trainen weer met haar rechterarm haar schouder kan aanraken. Iets wat ze jaren niet meer kon. Dat ontroerde haar en ook ons! Maar doen is geloven, dus we dagen de mensen in Valkenswaard uit een keer te komen proeftrainen. We kijken er erg naar uit in Valkenswaard te gaan beginnen.” ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.