Fit20 expandeert naar België

Datum: maart 18, 2015

Voor de zomer start franchisenemer Marc God van franchiseformule fit20 met een vestiging in België. Vandaag tekent hij de Master-franchise overeenkomst. Fit20 is vandaag en morgen ook aanwezig met een stand op de franchisebeurs in België, Franchising & Partnership.

De formule fit20 bestaat sinds 2009 en heeft inmiddels 52 vestigingen in Nederland. Volgens franchisenemer Marc God kan de directheid die wij in Nederland gewend zijn, heel anders uitpakken in België. “Voor de fit20 formule zie ik in het internationale Brussel veel kansen. Het is een formule die bij het zakelijke karakter van de stad past; haar bewoners houden van individuele aandacht, kwaliteit en service.”

Het concept is een training van 20 minuten per week. De training betreft het uitvoeren van zes oefeningen in slow motion met behulp van een personal trainer en in een omgevingstemperatuur van 17 graden. Het voorkomt dat men gaat transpireren en maakt omkleden en douchen niet nodig.

Volgens Walter Vendel, directeur fit20 Group BV, is de ambitie er altijd al geweest om over de grens door te groeien. Vendel is eveneens van mening, dat het logisch is dat België de eerste internationale standplaats is voor de formule. “Al spreken de Vlaamse Belgen onze taal en gebruiken ze meestal dezelfde woorden, ze bedoelen vaak iets anders. Marc God kent de Belgische markt goed, heeft ervaring met multinationals en weet waar de struikelblokken en valkuilen zitten in het zakendoen met een andere cultuur, specifiek de Belgische. En een goede lokale vertegenwoordiger in dit traject is essentieel. Het is geweldig dat we al na vijf jaar deze stap gaan zetten.”

Bron: De Nationale Franchisegids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.