Finovion kiest voor inzet coach Bert Calatz

Datum: november 8, 2016

Commercieel directeur Wichard Hendriks van Finovion is ervan overtuigt dat in het toekomstige accountantskantoor een kantooreigenaar naast de vaktechnische vaardigheden ook voldoende commerciële kwaliteiten moet bezitten om een financieel gezond kantoor te hebben. Immers door prijsdruk op de routinematige werkzaamheden, zijn in de toekomst meer klanten nodig om dezelfde omzet te realiseren. Finovion doet al veel in de marketing begeleiding van de aangesloten kantoren, zoals het organiseren van marketingsessies, online marketing en het leveren van informatieaanvragen. Het aanreiken van commerciële coach Bert Calatz is weer een volgende stap.

Bert Calatz heeft zijn ervaring binnen de accountancy opgedaan als manager Marketing & Sales en Accountants Adviseur bij Snelstart administratieve software. Sinds 2012 heeft Bert zijn eigen bedrijf NoReJa advies dat accountants begeleidt in het aanleren van commerciële vaardigheden.


Over Finovion

Finovion is een landelijk opererend administratie- en accountantskantoren netwerk met ruim 35 vestigingen. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt, het werken tegen vaste maandelijkse abonnementen en het zijn van een online, innovatief en bijdetijds kantoor. Het Finovion netwerk bestaat uit boekhouders, adviseurs, accountants, fiscalisten en specialisten.

Finovion directeur Wichard Hendriks (links) en commerciële coach Bert Calatz (rechts). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.