Finovion, fit20 en Flexibility genomineerd voor NFV innovatieprijs

Datum: april 28, 2014

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) heeft franchiseformule voor administratie- en accountantskantoren Finovion genomineerd voor de innovatieprijs 2014. Naast Finovion zijn fitnessformule Fit20 en uitzendbureau Flexibility genomineerd. Het doel van deze innovatieprijs is om franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren of hebben geleverd op het gebied van innovatie een podium te bieden. Het doel van de NFV innovatieprijs is om franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren of hebben geleverd op het gebied van innovatie een podium te bieden.

Finovion is genomineerd voor deze prijs omdat zij met haar dienstverlening en nieuwe initiatieven de accountancy sector probeert te hervormen. Zo is Finovion één van de initiatiefnemers van scan- en herkenningssoftware Newviews, inkooporganisatie voor de accountancy BijBoris en accountancy app JouwFinanciën voor kantoren. Haar administratiestraat, proactieve bandering van ondernemers en transparante tariefstelling past bij de huidige wensen van het MKB. De winnaar van de innovatieprijs wordt bekendgemaakt door Halbe Zijlstra (fractievoorzitter VVD) tijdens de NFV jaardag op dinsdag 27 mei 2014.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.