Finovion en JouwFinanciën lanceren app voor accountancy branche

Datum: oktober 7, 2013

App-bouwer JouwFinanciën heeft op basis van een onderzoek binnen de accountancy-branche een specifieke accountancy app ontwikkeld. Kantoren krijgen hiermee een app in de eigen huisstijl en kunnen deze inzetten in de communicatie naar hun relaties. JouwFinanciën heeft een social media onderzoek binnen de accountancy uitgevoerd. In dit onderzoek is aan accountants de vraag gesteld welke sociale media zij op dit moment voor hun kantoororganisatie gebruiken en welke social media zij in de toekomst wensen in te zetten. Uit  dit onderzoek blijkt dat het gebruik van twitter (-22%), facebook (-17%) en linkedin (-39%) de komende jaren gaat afnemen en dat youtube (+24%) en de ontwikkeling van een eigen kantoorapp (+48%) aan populariteit winnen. 

Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek heeft JouwFinanciën een app voor accountantskantoren en administratiekantoren ontwikkeld. Kantoren krijgen een app in de eigen huisstijl met specifieke accountancy functies. Kantoren kunnen met deze app hun eigen relaties eenvoudig op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en de cijfers uit de cliëntadministratie. De app wordt aangeboden in de vorm van een vast maandelijks abonnement.

JouwFinanciën is een samenwerking tussen app-ontwikkelaar Presis en franchiseformule voor administratie- en accountantskantoren Finovion. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.