Finovion breidt dienstenpalet uit met wettelijke controles

Datum: augustus 18, 2014

 

Franchiseformule Finovion Accountancy is per 1 augustus een samenwerking aangegaan met AuditNL. Onder de handelsnaam Finovion Audit gaat AuditNL de wettelijke controles voor relaties van Finovion uitvoeren. “Voor Finovion Accountancy betekent dit dat wij ons niet hoeven te beperken tot de vrijwillige controles maar nu ook wettelijke controle-opdrachten kunnen uitvoeren”, aldus Ferdi Hakvoort, algemeen directeur van Finovion Accountancy.

Finovion Audit zal bij de uitvoering van de werkzaamheden zo veel mogelijk gebruik maken van de werkzaamheden van de Finovion vestigingen. Dubbel werk wordt hiermee voorkomen en de klant ziet dit terug in lagere tarieven. Gert Slijkhuis en Mario van Buijtene van AuditNL geven aan deze samenwerking een interessante stap te vinden omdat zij zo in beeld komen bij Finovion kantoren, waar regelmatig vraag is naar assurance diensten. Verder zeggen zij dat de Finovion filosofie van transparantie en vaste prijzen uitstekend past bij AuditNL.

Hakvoort van Finovion geeft aan dat het kunnen aanbieden van wettelijke controles de Finovion propositie voor kleinere accountantskantoren nog aantrekkelijker maakt omdat deze kantoren nu niet zelf een vergunning hoeven te hebben, maar hierin kunnen samenwerken met Finovion Audit. Deze stap past uitstekend in het streven van de centrale organisatie van Finovion om de regeldruk van aangesloten kantoren te reduceren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.