Financier werkkapitaal: word franchisenemer bij IFG

Datum: maart 18, 2014

Een internationale organisatie die aan jonge snelgroeiende MKB-ondernemingen kortlopend werkkapitaal verschaft zoekt ondernemende franchisenemers die willen meehelpen aan het uitbouwen van de Nederlandse organisatie. The Interface Financial Group is opgericht in 1972 in Canada en is een internationale franchiseorganisatie met meer dan 160 franchisenemers in Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Mexico, Ierland en in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel is IFG bezig om het netwerk in Europa uit te breiden en zoekt franchisenemers in Nederland.

Werkzaamheden

De business bestaat uit het verschaffen van werkkapitaal aan jonge snelgroeiende MKB-ondernemingen door het aankopen van facturen met een korting, waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op hun kapitaalbehoefte zonder langlopende verplichtingen aan te gaan.  Als franchisenemer maakt u gebruik van het bewezen risicomanagement-systeem dat de afgelopen 40 jaar is ontwikkeld. U heeft minimale vaste kosten doordat u geen personeel, kantoor of voorraden nodig heeft. Hierdoor zijn de optimale voorwaarden gecreëerd om de terugverdientijd te minimaliseren en uitstekend rendementen te halen.

Profiel franchisenemer

De franchisenemers waar we naar op zoek zijn, zijn professionals met een zakelijke achtergrond in uitstekende communicatieve vaardigheden. IFG opereert in een business-to-business omgeving waarbij het opbouwen van een netwerk en het onderhouden van relaties essentieel zijn. Franchisenemers kunnen hun franchise fulltime of parttime runnen en dienen rekening te houden met een investering van € 29.500, plus additioneel eigen vermogen om als werkkapitaal aan te wenden.

Meer informatie en reacties via bijgaand formuleprofiel op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.