Financieel dienstverlener Eijgen kiest voor Straetus Incasso

Datum: oktober 20, 2016

Eijgen en Straetus zijn allebei werkzaam in de financiële dienstverlening. Er zijn echter meer overeenkomstigheden. Beide organisaties hebben hetzelfde doel: het ontzorgen van ondernemers. Op persoonlijke én professionele wijze. Voor Bert Smeenk (directeur Business Support bij Eijgen) en Crijn Janssen (directeur bij Straetus Nederland) reden genoeg om de handen ineen te slaan.

Bert Smeenk: “ik merk vaak dat onze klanten naast administratieve dienstverlening, óók behoefte hebben aan een geschikte partner voor incassozaken en/of debiteurenbeheer. Omdat wij onze klanten zo volledig mogelijk willen bijstaan met onze ondersteuning, leek het mij van belang om een geschikte partnerorganisatie te vinden die deze visie complementeert.”

Zodoende kwam Smeenk na een intensieve selectieprocedure uit bij Crijn Janssen. Na diverse gesprekken hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Vanaf heden werken zij structureel samen op het gebied van credit management.

Crijn Janssen zegt het volgende over de samenwerking: “Straetus bedient vele ondernemers en bedient ook graag de klanten van Eijgen. Het is voor beide partijen een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en zodoende ondernemers te ontzorgen.”


Over Eijgen

Eijgen is een financieel dienstverlener met 15 kantoren en ruim 150 professionals verspreid over het hele land.Totaalzorg voor financiën onder één dak; dat is waar Eijgen voor staat. Eijgen ontzorgt ondernemers op het gebied van administratie, accountancy, zakelijke financieringen en business support.

Over Straetus
Straetus is een landelijk opererende incasso organisatie. Persoonlijkheid, transparantie en daadkracht kenmerken de werkwijze van Straetus Incasso. Naast incasso is Straetus actief in debiteurenbeheer.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.