Filta Benelux winnaar NFV Franchise Innovatieprijs 2016

Datum: mei 26, 2016

Franchiseformule Filta Benelux is dit jaar uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs. Tijdens het Franchisediner op 24 mei jl. is de prijs uitgereikt door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW en  Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen  ING. 

Filta heeft met haar innovatie de meeste stemmen gekregen. Zij zijn uit drie genomineerden beloond voor hun innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Deze mobiele milieuvriendelijke service en het professioneel schoonmaken van de frituren, waarmee de klant tijd en geld bespaart heeft hen tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 gemaakt.

Uitreiking en bekendmaking

De genomineerden hebben zichzelf met een promotievideo gepresenteerd tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag dinsdag 24 mei jl. De aanwezigen NFV leden stemde tijdens het diner op één van de genomineerden en Filta was de uitblinker en is daarmee winnaar voor 2016 geworden.

Nominaties

De NFV leden konden andere leden en zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst de innovaties op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen werden uiteindelijk drie genomineerden vastgesteld en dit jaar waren de genomineerden: Délifrance, Filta Benelux en Wave International.

 

Filta Benelux is dit jaar uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.