Fietscity Apeldoorn neemt activiteiten Fietscity Vaassen over

Datum: januari 15, 2015

Per 1 februari 2015 neemt Fietscity Apeldoorn alle activiteiten over van Fietscity Vaassen. Karel van Vuuren, mede-oprichter van Fietscity, licht toe: ‘Fietscity Apeldoorn is de grootste fietsenwinkel van de Veluwe en omvat ook het marktgebied waarin Fietscity Vaassen op dit moment opereert. De meerwaarde van de winkel in Vaassen kwam niet goed tot zijn recht. Daarom is gekozen om de krachten van deze twee winkels te bundelen en samen verder te gaan aan de Laan van Westenenk 96 in Apeldoorn.’

Tamara Oostenrijk, het gezicht van Fietscity Vaassen, gaat het team van Fietscity Apeldoorn versterken. Zij was hier al eerder werkzaam. Door de centralisatie zal Fietscity Apeldoorn in staat zijn haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en een nog betere service te bieden.

Van Vuuren: ‘klanten van Fietscity Vaassen kunnen na de sluiting voor service en garantie terecht in Apeldoorn. Mocht de klant de afstand te groot vinden, dan kunnen zij altijd gebruik maken van de haal- en brengservice. Op dit moment is een mega opruiming gaande waar men kan profiteren van fikse kortingen. Alles moet weg!’

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.