Fieldbox aanwezig op beurs Transport & Logistics

Datum: november 28, 2016

De beurs ‘Transport & Logistics’ draait om het ontdekken en tentoonstellen van logistieke oplossingen. Dit is precies wat Fieldbox biedt: Een intelligente, innovatieve logistieke oplossing! Het kon daarom ook niet missen dat Fieldbox hierbij aanwezig zou zijn. Van 29 November t/m 1 December a.s. gaat team Fieldbox in AHOY Rotterdam zijn doelgroep ontmoeten, Fieldbox presenteren en op die manier warme leads verzamelen. Deze leads verzamelt Fieldbox om door te kunnen geven aan de franchisenemers, die op deze manier enorm worden geholpen in het verkopen van hun product.

Fieldbox hecht grote waarde aan het persoonlijk ondersteunen van zijn franchisenemers. Elke franchisenemer bij Fieldbox krijgt gegarandeerd 250 leads van Fielbox. Naast het aanleveren van leads, biedt Fieldbox veel trainingen aan zijn franchisenemers, staat er een heel marketing-team klaar om de franchisenemer te ondersteunen en hoeft de franchisenemer niet om te kijken naar alle administratieve rompslomp.

Ben jij een sales talent, die de uitdaging van een eigen onderneming aan durft te gaan, dan is Fieldbox de ideale stap voor jou. Een sterke formule, boordevol kansen en professionele, persoonlijke ondersteuning. Vraag hieronder via het het online aanvraagformulier direct meer info aan of kom langs bij onze stand op de beurs waar je direct met een van de teamleden in gesprek kunt gaan.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.