Feestelijke ondertekening franchiseovereenkomst Safety-atwork Tiel-Nijmegen

Datum: augustus 19, 2014

Met groot enthousiasme ondertekende ondernemer Erwin van Rooij donderdag 7 augustus jl. zijn franchiseovereenkomst voor Safety-atwork Tiel-Nijmegen. Na een periode van kennis maken met de formule, met de mensen achter de formule en het onderzoeken van de potentie zal per 1 september zijn Safety-atwork onderneming Tiel-Nijmegen van start gaan. Een prachtige kans voor Erwin omdat hij hiermee zijn jarenlange ervaring in sales en accountmanagement kan combineren met zijn ondernemersambities en met zijn affiniteit met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat is Safety-atwork?

Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Het programma voor klanten omvat een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Naast het uitgebreide productenassortiment kan Safety-atwork voor haar klanten aanvullende diensten verzorgen, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie. Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele aanbod van Safety-atwork is in een vuistdikke professionele catalogus weergegeven. Franchisenemer Erwin van Rooij (r) tekent zijn franchiseovereenkomst voor Safety-atwork Tiel-Nijmegen. Links op de foto franchisegever Ad Kalkman. Bron: FranchiseFormules.NL

Safety-atwork franchise

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Kalkman is een belangrijke toeleverancier voor diverse sectoren, waaronder bouw, industrie, scheepvaart, transport en installatiebedrijven. De franchiseformule van Safety-atwork is uniek omdat er geen vergelijkbare formule in de markt is die zo’n breed aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen kan bieden waarbij de lokale ondernemer lean and mean blijft. De volledige logistieke en administratieve afhandeling wordt immers verzorgd door de centrale organisatie van Safety-atwork die de artikelen op voorraad houdt en de back office heeft staan.

Het dienstenpakket van Safety-atwork Nederland aan de franchisenemers bestaat daarnaast uit onder andere training & opleiding, marketing en verkoopondersteuning. Door deze slimme manier van samenwerken kunnen de lokale ondernemers veel tijd besteden aan de advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Landelijke ambitie

Safety-atwork gaat voor landelijke groei en biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Safety-atwork staat open voor gesprekken met ondernemende mensen die hun mogelijkheden willen onderzoeken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.