Feestelijke heropening EP:Maxwell Deurne

Datum: juni 26, 2016

Na de EP:Maxwell filialen in Echt en Horst opent EP:Maxwell Deurne op zaterdag 2 juli de deuren van haar volledig verbouwde winkel. Blauw wordt groen: een belevingswinkel met de nadruk op het ontzorgen van de klant. Om dit te vieren pakt EP:Maxwell uit met feestelijke openingsacties, aanbiedingen en productdemonstraties.

ElectronicPartner heeft recent de 16 winkels van elektronicaketen Maxwell overgenomen. Het filiaal in Deurne is het derde filiaal die volledig is omgebouwd naar het EP:Shopconcept, een belevingswinkel waar de consument een deskundig advies krijgt en waarbij de service het verschil maakt.
De consument kan een vooruitstrevend assortiment aan consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten van kwaliteitsmerken verwachten. De EP:Maxwell winkel in Deurne is ook voorzien van aansprekende productgroepen als 3D-printing, smartwatches en activity trackers.

In de EP:Maxwell winkel is het leveren van meerwaarde één van de uitgangspunten. Zo kan de aankoop worden thuisbezorgd, geïnstalleerd en gemonteerd en worden extra services geleverd zodat de consument zorgeloos van zijn aankoop kan genieten.
Twan van de Manakker, filiaalmanager v
an EP:Maxwell Deurne: “We nemen de tijd voor de klant en stemmen het advies af op de wensen. We willen dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Onze persoonlijke service maakt het verschil. Wij nodigen dan ook iedereen uit om op 2 juli onze prachtige winkel te komen bewonderen.

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.