FEBO winnaar KASSA’s Hamburgertest

Datum: november 6, 2012

Op zaterdag 3 november heeft het consumentenprogramma van de VARA, KASSA, een hamburgertest uitgevoerd. Naast de test naar de herkomst van het vlees zijn ook de hamburgers geproefd en getest. Eetgewoonteverbeteraar en kok, René Pluijm, ging op pad bij 6 ketens. Gekeken is naar de kwaliteit van het broodje, de groenten, het vlees, de saus en de smaak, geur en het uiterlijk. Alle hamburgers van de 6 fastfoodketens zijn onderzocht door een onderzoeksbureau op herkomst. “René Pluijm was te spreken over het uiterlijk van de FEBO-grillburger. Ook het vlees heeft meer smaak en bite dan de andere burgers. De groenten zijn vers, het broodje is als een van de weinige niet zoet en de versbeleving bij FEBO is voor de chefkok een pré. Dit allemaal in ogenschouw genomen kwam FEBO’s grillburger het beste uit de test. Tevens kwam de grilburger met een 10 als beste uit het consumentenpanel op internet”, aldus een woordvoerder van FEBO.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/FEBO-winnaar-KASSAs-Hamburgertest.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.