Faunaland verloot 150 exclusieve fietsen

Datum: mei 17, 2012

Ook uw huisdier verdiend het allerbeste. Daarom ontvangt u bij iedere deelnemende Faunaland dierenspeciaalzaak van 21 mei t/m 02 juni bij aankoop van € 20,- een Gratis Kanskaart. Met deze Gratis Kanskaart maakt u kans om de trotse bezitter te worden van een van de 150 exclusieve Faunaland-Fietsen. Op zaterdag 02 juni zullen de winnaars van de exclusieve Faunaland-Fietsen middels een trekking in de winkels bekend gemaakt worden.

Alle huisdieren die in de periode van 21 mei t/m 02 juni met hun baasje meekomen krijgen bij Faunaland geheel GRATIS iets lekkers. Kiezen voor een Faunaland dierenspeciaalzaak is sowieso een goede keuze aangezien huisdieren in het dagelijks leven steeds vaker als volwaardig gezinslid beschouwd worden. Faunaland FietsEen gezin in Nederland heeft nu al gemiddeld 2 tot 3 huisdieren. De ervaring leert dat huisdiereigenaren voor hun huisdier steeds vaker kiezen voor een goed, deskundig persoonlijk advies en de juiste service.

Over Faunaland
Faunaland bestaat inmiddels ruim 15 jaar en heeft dierenspeciaalzaken in geheel Nederland. De organisatie is full franchise en heeft een Service kantoor in Waardenburg. Ondernemers volgen structureel trainingsprogramma’s om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende markt. De verkoopvloeroppervlakte varieert binnen Faunaland dierenspeciaalzaken van 100 to 1.200 m².

Bron: Faunaland Franchising

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.