Family Tilburg weer geopend na verbouwing

Datum: juli 3, 2018

Na een aantal maanden van verbouwen is Family Tilburg weer geopend. Vorig jaar besloot de Albert Heijn XL, tevens de eigenaar van het pand waarin meerdere winkels gevestigd zijn, dat zij wilden uitbreiden. Family Tilburg kreeg daarbij een andere, mooie locatie in het pand aangeboden. Deze kans grepen ondernemers Orhan en Fazli natuurlijk aan: het was direct een mooi excuus om de Family vestiging te vergroten, meer zitplaatsen kwijt te kunnen én de nieuwe Family huisstijl toe te passen.

Een paar weken terug was het dan zo ver: Family Tilburg kon haar deuren weer openen voor gasten. De verbouwing, gestart in juli vorig jaar, is wat uitgelopen. Maar het resultaat mag er zeker zijn! De warme, maar tevens industriële, uitstraling van het eethuis komt volledig tot zijn recht. Met de comfortabele stoelen en banken en het vele groen is een echte huiselijke sfeer gecreëerd.

Gasten zijn van maandag tot en met zaterdag welkom om hun bestelling te komen afhalen of om ter plaatse te genieten van al het lekkers dat Family Tilburg te bieden heeft. Family Tilburg is één van de weinige vestigingen die ook ontbijt verzorgt. De zaak is op maandag tot en met zaterdag reeds vanaf 09:00u ‘s ochtends geopend en je kunt er heerlijk ontbijten voor slechts € 4,95. Eten hoeft de rest van de ochtend niet meer, want je krijgt koffie, thee of melk, een croissant, een zachte bol, een gekookt of gebakken eitje, divers zoet en hartig beleg én rauwkost. Niet zo’n vroege vogel? Ook later op de dag ben je welkom. Ideaal voor bijvoorbeeld een rijkelijk belegd broodje tijdens de lunch, lekkere snack tussendoor of een stevige burger in de avond.

Boodschappen doen én een lekker hapje eten

Hoewel men op het eerste gezicht misschien vraagtekens zet bij de combinatie Albert Heijn en Family, zijn dit juist twee concepten die elkaar kunnen versterken. Mensen kunnen hun boodschappenuurtje uitbreiden met een lekkere lunch óf na het boodschappen doen een lekkere maaltijd meenemen voor het thuisfront.

Ondernemersstel

Voor Fazli en Orhan is de horeca bekend terrein, ze kennen het van binnen en buiten. Orhan is met zijn jarenlange ervaring bij Family Etten-Leur een rasechte ondernemer en horecaman te noemen. Dat niet alleen, samen met zijn vrouw Meral vormt hij een echt ondernemersstel. Meral is namelijk onderneemster van een Vital4Skool schoolkantine.

Over de Family formule

Na de lancering van het vernieuwde Family concept begin 2017 zijn er acht vestigingen omgebouwd. Het vernieuwde concept is nu al te vinden in Barneveld, Winschoten, Honselersdijk, Fijnaart, Steenbergen, Heemskerk, Beverwijk en Apeldoorn. Later in 2018 zullen nog drie nieuwe Family vestigingen de deuren openen.

DELEN

Franchiseformule: Family

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.