Familie Tra kiest voor Kwalitaria

Datum: maart 22, 2017

Deze week heeft Cafetaria Tra in Goirle haar deuren geopend als Kwalitaria Tra. Al sinds 1948 is de cafetaria in handen van de familie Tra. De derde generatie kiest nu voor een samenwerking met de meest vooruitstrevende cafetariaformule: “Kwalitaria past bij ons. Vers en kwalitatief goed eten staat centraal, dat vinden we belangrijk.”

Kwalitaria groeit door

Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC). De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.