Faillissement Brandboxx Almere

Datum: november 6, 2012

Brandboxx Almere bv is op vrijdag 2 november door de rechtbank Utrecht failliet verklaard. Het bedrijf is onderdeel van de TCN-groep, eigenaar van de helft van het mediapark in Hilversum. Brandboxx Almere bv is exploitant van Brandboxx Almere, een inkoop- en informatiecentrum voor detaillisten uit de Nederlandse modebranche.

De rechtbank Utrecht heeft Brandboxx Almere bv, na een korte periode van surseance, failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door het bestuur van Brandboxx Almere in overleg met de bewindvoerders die onlangs werden aangesteld. Eerder is er surseance verleend aan de moedermaatschappij TCN, in deze situatie is nog niets veranderd.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#brandboxxalmere 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.