Expert viert 50-jarig jubileum

Datum: maart 29, 2017

Expert viert in 2017 haar vijftigste verjaardag. En dat gaat groots gevierd worden: bij alle 140 Expertwinkels zijn er jubileum actiemomenten met jubileumaanbiedingen en een grote mediacampagne. Dat alles natuurlijk met de Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij.

Vandaag start Expert met een landelijke campagne waarin iedereen wordt uitgenodigd het 50-jarig jubileum te vieren. Expert trapt dit feestelijke jaar af met een jubileumkrant vol met jubileumknallers, online activiteiten, tv-commercials, lokale advertenties en de winkels zijn voorzien van POS-materiaal. Een campagne waarin Expert terugblikt, trakteert en inspireert. Voor dit jubileumjaar is de nog altijd bekende pay-off ‘Expert, daar word je nog steeds wijzer van’ met een kleine twist nieuw leven ingeblazen.

Over Expert

In vijftig jaar tijd is Expert uitgegroeid tot een van de sterkste merken in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Online en offline zijn bij Expert volledig geïntegreerd. Of de klant nu in één van de 140 Expertwinkels of online koopt: het is altijd de lokale ondernemer die bezorgt, het is de lokale ondernemer die vragen beantwoordt en het is de lokale ondernemer die service verleent. Expert gelooft in de lokale ondernemer. Hij voegt waarde toe aan het merk en hij is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Dat is de kracht van Expert.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.