Expert genomineerd voor Shopping Excellence Award

Datum: maart 16, 2017

Expert is samen met Coolblue en Bol.com genomineerd voor de Shopping Excellence Award Consumer Electronics (tot vorig jaar bekend als de Thuiswinkel Awards). De Shopping Excellence Awards worden uitgereikt aan toonaangevende online en omnichannel-retailers in Nederland, die B2C verkopen en die naast een hoge algemene kwaliteit in het afgelopen jaar een grote stap voorwaarts hebben gezet. Op donderdag 23 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

Local hero centraal in omnichannel-strategie

Expert is in staat lokaal ondernemerschap te laten excelleren met een nationaal online platform: Expert.nl. Online en offline zijn bij Expert volledig met elkaar geïntegreerd. Of de klant nu bij de lokale ondernemer in één van de 140 Expertwinkels of online koopt: het is altijd de lokale ondernemer die bezorgt, het is de lokale ondernemer die vragen beantwoordt en het is de lokale ondernemer die service verleent. Expert gelooft in de lokale ondernemer. Hij voegt waarde toe aan het merk en hij is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld.

 

Over Expert

Expert behoort tot de top-3 sterkste merken in de elektronicabranche met 140 aangesloten Expertwinkels en een webwinkel. Expert neemt een sterke positie in met Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is ze wereldwijd in 20 landen actief.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.