Expert en Paradigit bundelen krachten

Datum: maart 31, 2015

Expert, de klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica en Paradigit, de specialist in computers en elektronica, bundelen hun krachten om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Paradigit gaat daarbij vanaf heden het IT, Smart Home (domotica) en Smart Health assortiment van Expert verzorgen. Een nauwe samenwerking die voordelen biedt voor beide partijen.

De kracht van samenwerking

De bundeling van krachten tussen Expert en Paradigit biedt diverse voordelen voor de aangesloten Expert ondernemers. Directeur Dik Pijl van Expert licht toe: “Om een betere speler te worden op het gebied van ICT-producten, hebben wij een partner gezocht die meer kon bieden dan alleen een brede range producten. De klantbenadering, de servicegerichtheid, maar ook de specialistische kennis en vakmanschap van Paradigit is wat wij zochten.”

Zowel Expert als Paradigit blijven naar de klant toe hun eigen gezicht en identiteit behouden. De samenwerking is met name gericht op de achtergrond, waarbij inkoopvoordelen een rol spelen. Maar de samenwerking gaat verder en richt zich ook op het gebied van logistiek, reclame, kennisoverdracht, opleidingen en trainingen als ook op het gebied van service en installatie. Een samenwerking met een uniek karakter, waarbij de krachten van beide organisaties beter benut gaan worden teneinde de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

De klant staat centraal 

Vooral de klant profiteert mee van deze samenwerking. Bij zowel Expert als Paradigit staat de klant centraal. Beide formules hebben aandacht voor de klant, begrijpen wat hij wil en doen er alles aan om tot de beste oplossing te komen. Het ontzorgen van de klant is het uitgangspunt, zeker in een tijd waarin de ICT-gerelateerde producten een steeds grotere vlucht nemen. Met name door de opkomst van het Internet of Things wordt deze behoefte nog groter. Zowel Expert als Paradigit kunnen deze rol met de samenwerking nog beter invullen.

PLUX maakt winkelen makkelijker

Naast de webshop en fysieke winkels van beide partijen, door heel Nederland gevestigd, bieden zij een extra service met de PLUX app. PLUX is de app die het winkelen makkelijker maakt, door de combinatie van het internet en persoonlijk advies in de winkels. Van het bekijken van product- en winkelinformatie en controleren van de beschikbaarheid tot het afhalen en thuisbezorgen van producten. “Alle aankopen die in PLUX worden gedaan, komen ten goede van de fysieke winkels. Zo zorgen we er samen voor dat de winkelstraat gezellig blijft”, aldus Arjen de Koning, initiatiefnemer PLUX. Naast Expert en Paradigit zijn onder andere Libris, Blz. en BikeTotaal al te raadplegen in PLUX. Binnenkort komen daar nog veel meer winkels bij.

 

Over Expert

Expert behoort tot de top 3 sterkste merken in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met haar drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. Met 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webshop is Expert altijd vertrouwd dichtbij.

Over Paradigit

Paradigit staat bekend als de specialist en heeft een uitgebreid assortiment: van computers tot tablets, van smartphones tot Smart Life producten. Ze levert ook de bijbehorende randapparatuur, componenten en accessoires. Daarbij staat de klant altijd centraal! Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nou gaat om de producten of de informatieverstrekking en service. Het Nederlandse publiek heeft niet voor niets al negen jaar op rij Paradigit als Beste Computerspeciaalzaak van Nederland gekozen.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.