Expert biedt klanten online gratis Same Day Delivery

Datum: december 1, 2015

Expert speelt nog sterker in op de behoefte van haar klanten en maakt een eerste start door in de maand december, van maandag tot en met vrijdag, online gratis Same Day Delivery aan te bieden. Expert is hiermee de eerste landelijk opererende home-elektronica formule die een groot deel van haar producten gratis door heel Nederland op de dag van bestelling bezorgt, mits voorradig in haar winkels. De logistiek wordt verzorgd door de 140 lokale zelfstandige Expertwinkels en in andere gevallen in samenwerking met Fadello via de Omnichannel Shipment oplossing. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Fadello, is de voorraad uit de lokale Expertwinkels landelijk beschikbaar voor de consument. Deze aanpak sluit perfect aan op de multichannel strategie van Expert. 

De december cadeaumaand is voor Expert bij uitstek geschikt om Same Day Delivery te introduceren. De klant wilExpert is de eerste landelijk opererende home-elektronica formule die een groot deel van haar producten gratis door heel Nederland op de dag van bestelling bezorgt. Bron: FranchiseFormules.NL zijn/haar Sint- en Kerstaankopen op tijd in huis hebben, zeker in die periode. Expert speelt hierop in en biedt een supersnelle levering vanuit de lokale Expertwinkels en via Fadello. Expert is de eerste winkelformule die gratis Same Day Delivery door heel Nederland aanbiedt. Samen met haar 140 lokale zelfstandige Expertwinkels met hun eigen lokale magazijn/voorraad en met Omnichannel Shipment van Fadello kan de klant door heel Nederland razendsnel bereikt worden. Dit zorgt voor een zeer efficiënte aflevering. Het e-commerceplatform is hier naadloos op aangesloten zodat een perfecte integratie tussen offline en online ontstaat op gebied van voorraad en fulfilment. De klant staat hierin centraal: er is dan ook geen verschil of een klant online bestelt of in de winkel: de service is exact hetzelfde.

Expert biedt op haar website www.expert.nl landelijk Same Day Delivery aan van maandag tot en met vrijdag, waarbij producten tot 13:00 uur ’s middags besteld kunnen worden. De producten worden tussen 18:00 en 22:00 uur in de avond bezorgd. Uit onderzoek blijkt dat online klanten dan vaak thuis zijn, waardoor dit het ideale bezorgmoment is. Om de kracht van lokale Expert winkels te benutten, kunnen winkels zelfstandig een latere cut-off tijd hanteren. Zo zijn er winkels die 14.00 uur als uiterste tijdstip hanteren waarop een consument een bestelling kan plaatsen, en de bestelling diezelfde avond nog wordt bezorgd. Tevens zijn er winkels die verder gaan en hun gehele assortiment mits voorradig nog dezelfde dag bezorgen. Deze opties zijn online zodanig doorgevoerd dat een zelfstandige ondernemer zelf aan de knoppen zit en bepaalt tot welk niveau hij de landelijke service wil uitbreiden. Hiermee biedt Expert haar ondernemers de mogelijkheid om lokaal nog meer te ondernemen. Vanaf begin 2016 gaat Expert ook Same Day Delivery testen op zaterdag en koopzondagen.


Over Expert

Expert behoort tot de top 3 sterkste merken in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met haar drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Met 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webshop neemt Expert een sterke positie in. Internationaal kent de formule ruim 7.400 winkelpunten en is ze wereldwijd in 20 landen actief.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.