Expense Reduction Analysts zoekt Area Developer Nederland

Datum: januari 26, 2017

Expense Reduction Analysts (ERA) is een erkend internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants (franchisenemers) in dertig landen. Zij ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën, zoals verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s en gebouwen. Daarnaast levert men consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, -overname en fusies.

Voor het verder ontwikkelen, professionaliseren en uitbouwen van de ERA franchiseformule in Nederland is de formule op zoek naar een gedreven, ervaren ondernemer die als Area Developer Nederland wil gaan optreden. U opereert direct onder het centrale formulemanagement in Engeland (Kent) en stuurt vanuit vestigingsplaats Hilversum de bestaande franchisenemers (20) in Nederland aan. Aan deze functie is een meer dan aantrekkelijk jaarsalaris verbonden evenals een uitstekende bonusregeling.   

Een aantal eisen en verwachtigingen van de formule om voor deze ondernemende en uitdagende functie in aanmerking te komen:

  • U beschikt over een 100% ondernemersinstelling;
  • U bent een zeer ervaren Business Developer;
  • U heeft minimaal 10 jaar ervaring op managementniveau;
  • U beheerst de Engelse taal bovengemiddeld (en spreekt en schrijft deze vloeiend);
  • U bent bereid om te investeren en beschikt over de financiële middelen hiervoor (bedrag op aanvraag);
  • U bent in staat en bereid om naast de area development activiteiten uw eigen ERA consultancy praktijk op te starten en te runnen;
  • U bent een echte ‘people manager”: u ziet het als een uitdaging om het team van bestaande franchisenemers aan te sturen, te binden en hen optimaal te begeleiden bij de dagelijkse werkzaamheden;
  • U kunt expansie bewerkstelligen: door middel van het aantrekken van nieuwe franchisenemers (in nauwe samenwerking met FranchiseFormules.NL) zorgen voor groei van de formule in Nederland.

Meer informatie over de formule Expense Reduction Analysts leest u in bijgaand formuleprofiel.

Contact

Herkent u zich in dit profiel en/of wenst u meer informatie over het area developerschap bij ERA te ontvangen?
Neem dan contact op met dhr. Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL of toon uw interesse via het online aanvraagformulier.

 

Expense Reduction Analysts (ERA) zoekt een gedreven Area Developer in Nederland. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.