Expense Reduction Analysts wint Global Franchise Awards

Datum: februari 26, 2018

Expense Reduction Analysts werd bekroond tot ‘Best Business Franchise’ tijdens de eerste editie van de Global Franchise Awards in Phoenix, Arizona. Meer dan 80 verschillende formules deden mee aan de wedstrijd. De inzendingen werden beoordeeld op criteria zoals de wereldwijde intenties van de formule, de relatie tussen franchisegever en franchisenemer en de mate waarin de franchiseformule heeft bijgedragen aan het bevorderen van het imago van internationale franchising.

Algemeen directeur Fred Marfleet: “ERA opereert momenteel in 32 verschillende landen met een variërend aanbod van talen. Ik geloof dat het de unieke internationale cultuur is die ons heeft geholpen deze prijzen te winnen.”

Klik hier voor meer informatie over Expense Reduction Analysts.

  ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.