Expansie franchise fit20 in België verloopt voorspoedig

Datum: juli 15, 2016

Met ruim 75 vestigingen in Nederland heeft fit20 een landelijke dekking bereikt. Daarom richt de franchiseformule zich nu ook op België. Walter Vendel, directeur van de keten: “Met een 5de vestiging in Gent in België erbij zijn er nu meer dan 80 locaties open in de Benelux. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting 120 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen studio’s in Nederland en het buitenland.”

Bron: Franchising Belgium

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.