European Franchise Consultants stelt Martin Ligtenbarg aan director

Datum: april 9, 2014

European Franchise Consultants heeft per 31 maart Drs. Martin Ligtenbarg als director aangetrokken. Ligtenbarg heeft jarenlange ervaring met franchise als consultant, manager en ondernemer. European Franchise Consultants geeft daarmee invulling aan de groeiende vraag van klanten om meer advisering en begeleiding bij franchiseprojecten.

Drs. Martin Ligtenbarg

Drs. Martin Ligtenbarg (52) is per 31 maart 2014 begonnen als Director bij European Franchise Consultants. Hij heeft na zijn studie bedrijfskunde aan Nyenrode en Erasmus Universiteit bij diverse nationale en internationale bedrijvenMartin Ligtenbarg director bij European Franchise Consultants gewerkt als marketing en finance manager, management consultant en ondernemer. Ligtenbarg heeft franchise ervaring opgedaan bij PricewaterhouseCoopers, Euretco, Elmartan BV en moderetailbedrijf ELLE Fashion.

European Franchise Consultants

European Franchise Consultants is hét oudste gespecialiseerde franchise adviesbureau in Nederland dat zich toelegt op de advisering en begeleiding van franchiseorganisaties. De dienstverlening bestaat uit de begeleiding en advisering van opdrachtgevers die nodig is om een franchiseorganisatie op een succesvolle wijze op te bouwen, te ontwikkelen, te professionaliseren en uit te bouwen tot een krachtige, rendabele en soepel lopende formule.  European Franchise Consultants blijft vaak aan formules verbonden als voorzitter van franchise-overlegorganen.

Sinds de start in 1969 zijn er meer dan 500 franchiseformules door European Franchise Consultants begeleid. Het gaat naast detailhandelketens ook om dienstverlenende en industriële ondernemingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.