Euretco breed aanwezig op Franchise & Formule Beurs

Datum: april 7, 2014

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april vindt bij Euretco in Hoevelaken de Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! 2014 plaats. De beurs is dé gelegenheid voor mensen die zich oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap. Euretco, de grootste retailserviceorganisatie van Nederland, werkt samen met zo’n 2.100 ondernemers en franchisenemers. Zij exploiteren bijna 3.100 winkels in de branches mode, wonen, sport en media.

Euretco zal tijdens de beurs vertegenwoordigd zijn. Daarnaast kunnen ondernemers in spe kennismaken met de landelijk opererende Euretco-formules COACH, INTERSPORT, Runnersworld, Decorette en Livera. Wie zich aansluit bij een van de formules of divisies kan als zelfstandig ondernemer gebruikmaken van faciliteiten als centraal betalen, inkoopkracht, administratieve diensten, online services, merken en meer.

De Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! is al elf jaar dé plek om in één dag alles te leren over het volledig zelfstandig ondernemerschap of als franchisenemer. Deelnemers zijn franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food en van horeca tot dienstverlening. Ook franchisenemers van verschillende formules zijn aanwezig om hun ervaringen met de bezoekers te delen. Beide dagen worden er seminars gegeven door standhouders waar bezoekers op een laagdrempelige manier meer te weten kunnen komen over franchisen of over specifieke franchiseformules.

De beurs vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 bij Euretco aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken. Openingstijden op beide dagen: van 10.00-16.00 uur. Toegang, parkeren en kinderopvang zijn gratis.

http://ikwordondernemer.nl/

 

Profielschets Euretco

Euretco, gevestigd in Hoevelaken in het hart van het land, is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.100 zelfstandig winkeliers  en franchisenemers in de branches mode, sport, wonen en media. In totaal exploiteren zij zo’n 3.100 winkels. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt meer dan  € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise,  wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig winkeliers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Livera, Decorette, Vivante, Libris en Blz. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment, met eigen buying & sourcingkantoren in Hong Kong en Bangladesh. De zelfstandigheid van de winkelier staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren van het schaalvoordeel dat Euretco biedt zonder het gevoel van zelfstandigheid op te geven. Met 280 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Dankzij de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken is de locatie zeer goed bereikbaar, ook voor externe organisaties voor uiteenlopende evenementen. Euretco beschikt over dertien goed geoutilleerde zalen van  in totaal 5000 m2.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.