Ervaar de concepten van Leonidas tijdens franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: februari 14, 2017

Op donderdag 6 & vrijdag 7 april a.s. wordt de 14e editie van franchisebeurs Onderneem ‘t! gehouden in Hoevelaken. Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kun je alles te weten komen over het ondernemerschap bij Leonidas en de verschillende concepten die onder dit merk gevoerd worden. Samen met tientallen andere, sterk gepositioneerde franchiseformules zal Leonidas jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap onder dit merk.

Leonidas is dit jaar extra sterk vertegenwoordigd op het grootste franchise evenement in Nederland. Naast de stand die bemand wordt door personeel van het hoofdkantoor uit Brussel (stand nr. 40) is dit jaar ook de nieuwe, officiële distributeur in Nederland aanwezig: Leonidas ChocoLaden B.V. Ron Castelijns en Jan-Piet Broersma bezetten standnummer 59 om concrete vragen te beantwoorden over het ondernemerschap bij Leonidas. Je kunt onder Leonidas namelijk verschillende concepten voeren, zoals een speciaalzaak met bonbons of een gecombineerde winkel met chocolademelk, koffie, wafels, ijs en/of andere bijprodukten (Leonidas Chocolates & Café). Ook verkoopt Leonidas veel bonbons middels zogenaamde shop-in-shop punten en/of via Frigo’s met Leonidas-produkten (genaamd ‘The Little Shop’). Je kunt in de stand van ChocoLaden B.V. direct alle winkeloplossingen komen bekijken en ‘proeven’ van dit mooie, sterke concept!

De bezoekers van de franchisebeurs kunnen daarnaast ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om jou vol kennis en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod. Hier heeft de beurs een aparte ruimte voor ingericht: Het Overnameplein. Op dit plein zullen diverse specialisten op  juridisch en financieel gebied, jou informeren over alle aspecten van bedrijfsovername.

Kortom: de beurs biedt de kandidaat-franchisenemer de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij van Leonidas ChocoLaden B.V. zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t! De beurs wordt gehouden bij EXPO Hoevelaken. De locatie is goed toegankelijk. Het ligt direct aan de A1 en A28 en is gelegen nabij station Hoevelaken. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bezoek ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.