Ernst de Kuiper nieuwe CFO Euretco

Datum: juni 1, 2014

Per 5 mei j.l. is Ernst de Kuiper in dienst getreden bij Euretco, retailservice-organisatie voor zelfstandig ondernemers, als CFO. De Kuiper is verantwoordelijk voor alle financiële afdelingen en de IT infrastructuur. Ernst de Kuiper heeft een uitgebreide ervaring in managementfuncties op financieel gebied, onder meer als Associate Director Finance bij Procter & Gamble en Operational Controller Europe bij Ahold. Bij TNT/CEVA  Logistics was hij naast regionaal CFO voor Benelux en CEE ook 5 jaar Group Treasurer. De Kuiper’s meest recente functie was Group CFO bij Transparent.

Harry Bruijniks, CEO van Euretco: “Met de aanstelling van Ernst de Kuiper als nieuwe CFO halen we een ervaren manager en een sterke teamspeler in huis, die ons strategisch beleid mede gestalte gaat geven”.

 

Profielschets

Euretco, gevestigd in Hoevelaken in het hart van het land, is de grootste retailservice-organisatie van Nederland, die samenwerkt met bijna 1.900  retailers. Deze zelfstandig ondernemers exploiteren circa 2.900  winkels in de branches mode, wonen, sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt ongeveer € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan de ondernemers en leveranciers. Bekende winkelformules en vloerconcepten van Euretco zijn o.a. Intersport, Libris, Runnersworld, Coach, Decorette, Livera, Vivante, Blz. en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, Blue Rebel, Rags Industry en LCKR over vier internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.

Het zelfstandig ondernemerschap staat centraal in deze relatie. Aangesloten ondernemers profiteren van inkoopvoordeel, ondersteuning in (online) marketing, regelmatige kennisuitwisseling, verkoopsamenwerking en omni channel retailing (oftewel: offline én online). Met 320 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.