Enie.nl gaat voor minimaal twintig vestigingen in 2016

Datum: maart 23, 2016

Zonne-energie leverancier enie.nl uit Groningen en FranchiseFormules.NL sloten onlangs een strategische samenwerking. Doel van deze samenwerking is om in 2016 een landelijk dekkend netwerk van enie.nl vestigingen op te zetten. Dhr. Robert Bontes (op foto in het midden) is de eerste franchisenemer die vanuit het partnership een enie.nl vestiging opent in Den Helder.

Patrick van der Meulen, initiatiefnemer van enie.nl (op foto links): “Het afgelopen jaar heeft de Nederlandse zonne-energiemarkt een enorm mooie groei doorgemaakt. Consumenten en bedrijven zien in toenemende mate de toegevoegde waarde van zonne-energie en stappen over. Om onze ambitie als toonaangevende en landelijk opererende leverancier van zonne-energie in te vullen zijn we op zoek naar ondernemers die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van enie.nl’’. 

Franchisenemer van de enie.nl formule in Den Helder, Robert Bontes, geeft aan blij te zijn met de samenwerking met enie.nl. “De zonne-energiemarkt is één van de snelst groeiende markten en enie.nl heeft de afgelopen jaren bewezen een eigen en onderscheidende plek in deze markt te hebben ingenomen. Voor mij als ondernemer is het dan ook een enorm mooie uitdaging om de ambities van enie.nl in Den Helder en omstreken vorm te geven”. 

In 2014 is enie.nl begonnen met twee franchisevestigingen in Apeldoorn en Drachten. Inmiddels heeft enie.nl zeven franchisevestigingen in het land. Het is de ambitie om de komende periode versneld verder uit te breiden in Nederland en met dat doel is ook de samenwerking met FranchiseFormules.NL opgezet.

 

Ook franchisenemer worden?


De franchisenemers die wij zoeken hebben een afgeronde HBO-opleiding, minstens 5 jaar commerciële ervaring en hebben bovenal de motivatie om mee te bouwen aan het succes van enie.nl. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, hebt een ondernemend karakter en hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid. Als toekomstig franchisenemer krijg je hiervoor een volwaardige opleiding, een bewezen franchiseconcept en de nodige middelen zoals een ipad om je werkzaamheden met succes uit te voeren.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan willen we graag kennismaken met jou! Lees meer in het formuleprofiel van enie.nl op deze website en reageer via het bijgaande informatie aanvraagformulier. Je kunt ook bellen met dhr. Ron Castelijns van de FranchiseFormules Adviestak: 06-24246789. 

 

p de foto v.l.n.r. Patrick van der Meulen (oprichter enie.nl), Robert Bontes (franchisenemer enie.nl Den Helder) en Richard van der Meulen (directeur enie.nl). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.