Ellen Oord aan de slag bij Euretco Wonen

Datum: augustus 4, 2014

Per 1 augustus 2014 treedt Ellen Oord in functie als Manager meubelen en slapen bij Euretco Wonen. Oord was hiervoor Category Manager wonen bij wehkamp.nl. “Ik heb veel zin in deze nieuwe klus,” zegt Oord. “Bij wehkamp.nl is alles gericht op online, terwijl ik nu ook met fysieke winkels te maken krijg. Ik ben overtuigd van de kracht van de combinatie off- en online; de twee kunnen elkaar juist versterken.”Ellen Oord, Manager meubelen en slapen bij Euretco Wonen. Bron: FranchiseFormules.NL

Ludo Campman, directeur Euretco Wonen, kijkt uit naar de versterking van zijn team met Ellen Oord. “Ellen heeft vanuit haar verleden veel ervaring met retail. Daarnaast is ze jarenlang in de online wereld werkzaam geweest en gelooft ze sterk in het bestaansrecht van winkels, nu en op de lange termijn. Haar kennis en ervaring op online gebied zijn belangrijk voor onze divisie, de aangesloten ondernemers en de leveranciers waarmee we zaken doen. Daarnaast wordt Ellen eindverantwoordelijk voor het collectioneren en gaat ze Topform sterker op de kaart zetten.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.