Elektronicawinkel Expert nu ook in Oosterhout

Datum: juni 5, 2015

Expert heeft begin juni de deuren geopend van een nieuwe Expertwinkel in de gemeente Oosterhout. Voormalig bedrijfsleider van de Harense Smid, Marc Struik, heeft zich als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Expert. Het is een ruime en overzichtelijke winkel, waarin de klant centraal staat. De nieuwe Expertwinkel is gevestigd aan de Torenstraat 9 in Oosterhout en heeft op donderdag 4 juni haar deuren geopend.

Ondernemer Marc Struik heeft heel bewust gekozen om zijn nieuwe winkel te openen als Expertwinkel. Marc: “Een ondernemer moet voortdurend de balans vinden tussen de wensen van klanten en de mogelijkheden die zijn winkel te bieden heeft. Kosten beheersing, groei in omzet én rendement zijn en blijven uitdagingen, elke dag weer. Dat kun je niet alleen en de ondersteuning van een organisatie is hierin cruciaal. Het runnen van een winkel in deze tijd, maakt dat je samen als team waarde voor de consument creëert. De Expertorganisatie zorgt ervoor dat ik me kan voor bereiden, sterker en competitiever kan zijn met een alerte, proactieve houding. Dat kan in moeilijke tijden het verschil maken tussen winst en verlies.”

Expert staat bekend om de drie kernwaarden Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Dit komt duidelijk naar voren in de unieke combinatie tussen 140 zelfstandige winkels die elk lokaal, de online bestellingen via de webwinkel afhandelen. Met deze combinatie en kernwaarden is Expert van toegevoegde waarde in de huidige markt.

Dit geheel spreekt Marc erg aan. “De formulepijlers van Expert passen perfect bij mijn visie voor Expert Oosterhout. Ik wil graag een echte vak speciaalzaak op het gebied van elektronica. De consumenten die bij ons komen krijgen een persoonlijk en passend advies en gaan met een tevreden gevoel naar huis. We helpen ze bij de installatie van hun nieuwe producten en ook als er onverhoopt iets gerepareerd moet worden, zullen wij de klant ondersteunen. Om dit te realiseren word ik volledig ondersteund door de Expertorganisatie. De organisatie is gevuld met professionele en daadkrachtige mensen die snel handelen en klaar staan om mij te ondersteunen. Zo kreeg ik advies op financieel vlak, werd ik ondersteund in de inrichting en opbouw van de formule en de lokale en landelijke marketing. De afdeling Inkoop maakt zich elke dag weer sterk voor een goed basisassortiment. Hiermee kunnen we de klanten voorzien van kwalitatief goede producten voor een onderscheidende prijs. Daarnaast worden mijn team en ik ondersteund in op het gebied van personeelszaken en kunnen we gebruik maken van een professioneel opleidingen programma”, aldus Marc.

De gehele samenwerking met de Expertorganisatie wordt voor elke winkel gecoördineerd door een Commercieel Begeleider. Een contactpersoon, maar ook een vertrouwenspersoon voor een winkel.

Marc: ”De Commercieel Begeleiders zijn bijzonder belangrijk voor een winkel. Natuurlijk weet je als ondernemer zelf ook veel, maar om in deze drukke tijden overal toezicht op te houden en hier structuur in aan te brengen is lastig. Hierin werd ik perfect begeleid. In alle gesprekken was hij niet alleen mijn vertrouwenspersoon, maar ook iemand die me scherp hield en me op de juiste momenten een spiegel voor hield. Dat blijft hij doen, zolang als de winkel bestaat. En juist die continuïteit in de begeleiding geeft me de rust om te ondernemen. Dat is tenslotte wat ik het liefste doe. Het feit dat Expert er alles aan doet om dat mogelijk te maken, maakt dat mijn keuze snel gemaakt was. Eindelijk heb ik de winkel waar ik al jaren van gedroomd heb.

De Nederlandse Expert Groep is volop in beweging en heeft naast Expert in Oosterhout, in mei Expert Haarlem Cronjé geopend en zal kort na Expert Oosterhout ook Expert Den Dolder openen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.