ElectronicPartner start met nieuw distributiecentrum

Datum: oktober 7, 2013

De doelstelling van ElectronicPartner is haar dienstverlening continu te optimaliseren voor haar ondernemers. ElectronicPartner richt daarom haar logistieke processen opnieuw in en start dit jaar nog met een eigen Benelux magazijn, welke zij onderbrengt bij VDS Fulfilment in Lelystad. Hiermee speelt ElectronicPartner voor haar ondernemers optimaal in op het veranderende consumentengedrag én het hoog competitieve speelveld binnen de markt van consumentenelektronica.

Hoogwaardige ondersteuning

Vanuit haar visie vindt ElectronicPartner dat consumenten altijd het beste geholpen worden door de ondernemer zelf, die zijn lokale markt bewerkt en de beste service biedt. Op deze manier bereikt hij het beste resultaat. ElectronicPartner is erop gericht de ondernemer in alles te ondersteunen om het beste uit de winkel te halen. Het is daarom ook de missie van ElectronicPartner om ‘s Nederlands beste te zijn in elektronica retail met de formules. ElectronicPartner biedt de ondernemer hoogwaardige ondersteuning die het ondernemen makkelijker maakt.

Vele voordelen

De verbetering van de logistieke service, een magazijn in Nederland in plaats van Duitsland, heeft verschillende voordelen. Voor onze ondernemers is het straks mogelijk om later op de dag nog goederen te bestellen met een snellere levertijd. De ondernemers kunnen van ElectronicPartner een snellere administratieve afwikkeling omtrent alle zaken betreffende het vervoer verwachten. Voor de leveranciers maken wij een efficiëntieslag in de levering van slots en de administratieve afwikkeling. Tot slot is ElectronicPartner op deze manier flexibel in haar klant-leverancierrelatie. Voor ElectronicPartner betekent dit een kwaliteitsverbetering door de kortere lijnen en zij profiteert ook van de innovatiekracht van de logistieke dienstverlener VDS Fulfilment in Lelystad.

VDS Fulfilment

VDS Fulfilment is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de logistiek van goederen welke niet via een standaard distributieproces verwerkt kunnen worden en heeft als werkgebied de Benelux. Doordat VDS Fulfilment in Lelystad een platte organisatie is onderhoudt zij korte communicatielijnen en kan zij snel schakelen.

ElectronicPartner is ervan overtuigd de ondernemers hiermee een betere logistieke service te bieden waarmee zij nog beter inspeelt op de wensen van de klanten. 

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in Europa een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.